دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی میزبان آئین اختتامیه دهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری در استان
در دهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری در استان مرکزی، با هدف ترویج جهاد علمی و امیدبخشی، بیش از 167 اثر فناورانه ارزیابی شده و 68 اثر برگزیده شدند. اقداماتی مانند راهاندازی مراکز رشد، خانه نخبگان، و امضاء تفاهمنامهها با مراکز علمی، به توسعه علم و فناوری در استان کمک کرده است.
به گزارش روابط عمومی؛ آئین اختتامیه دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج با حضور مسئولان کشوری و استانی در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار گردید.
دبیر دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج استان مرکزی جناب آقای علی رحیمی ظهر امروز در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج در دانشگاه فنی و حرفهای استان مرکزی با اشاره به هدف از برگزاری جشنواره، اظهار داشت: تربیت روحیه جشنواره جهادگران با هدف خودباوری علمی و کمک به بازدارندگی در مقابل فشار دشمن برای جلوگیری از پیشرفت کشور و نمایش قدرت و اقتدار بسیج در جهت تداوم ارزشها و گسترش دستاوردهای انقلاب و ترویج جهاد علمی و امید و نشاط در بین جوانان استان برگزار شده است.
وی افزود: جشنواره در قالب 5 کمیته علمی و ارزیابی، برنامهریزی و پشتیبانی، اجلاسیه و نمایشگاه، نظارت و بازرسی و روابط عمومی کار خود را از آذرماه سال 1402 آغاز کرده است. محور جشنواره در زمینه اختراعات، طرحهای فناورانه، پایگاههای علمی و پژوهشی و شناسایی افراد دانشور است.
دبیر دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج استان مرکزی تصریح کرد: تعداد 167 اثر فناورانه از سطح استان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، کمیته علمی و ارزیابی با برگزاری 300 جلسه آثار را ارزیابی و در نهایت 68 اثر را شایسته داوری دانست، آثار توسط 39 داور از دانشگاههای استان مورد داوری قرار گرفتند و در مجموع تعداد یک اختراع شایسته تقدیر، 6 طرح به عنوان طرح فناورانه شایسته تقدیر، 7 اثر شایسته برای شرکت در جشنواره، دو پایگاه علمی و پژوهشی نمونه و 6 اقشار نمونه انتخاب شدند و در نهایت از سه نفر از اساتید برتر در حوزه علم و فناوری تجلیل خواهد شد.
رحیمی بیان کرد: مجموعه سپاه در هر زمینه ورود داشته حماسهآفرینی و افزایش اقتدار را به همراه داشته است، ما به عنوان سربازان ولایت سعی داشتیم در دو سال اخیر در بحث توسعه و امیدبخشی به حوزه علم و فناوری توجه داشته باشیم در این راستا در حوزه فناوری 13 واحد مرکز رشد مشترک با مراکز دانشگاهی راه اندازی شده است، همچنین خانه نخبگان استان راهاندازی شده است و حدود 270 نفر از اساتید نخبه در خانه نخبگان سازماندهی شدند، با تمام مراکز دانشگاهی و پژوهشگاهی تفاهمنامه دوجانبه امضاء کردیم و سعی شد تمام ظرفیتها را در قالب یک پروژه مشترک به سرانجام برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: بیش از 210 جلسه با حوزه فناوری و مراکز دانش بنیان و هسته های فناوری برگزار شد که خروجی آن منجر به احصای بیش از 146 نیاز فناورانه استان شد، بیش از 50 تیم دانشجویی در استان ساماندهی شدند و بیش از 320 نفر ساعت آموزش ارائه گردید.
در پایان مراسم با حضور مسئولان کشوری و استانی از آثار برتر در حوزه علم و فناوری با اهدایی لوحی تقدیر شد.