در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 11 تیر 1404

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان مرکزی با محکومیت اقدام تروریستی حرم شاهچراغ (ع)، شهادت هم‌وطن عزیزمان را تبریک و تسلیت گفت

در پی اقدام تروریستی شب گذشته در حمله به زائران و نمازگزاران حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (ع) در شیراز، دکتر مهرداد احمدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای واحد استان مرکزی ضمن محکومیت این جنایت بزدلانه، شهادت هم‌وطن عزیزمان را تبریک و تسلیت گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ‌ (آل عمران ؛١۶٩)

حادثه تلخ و تاسف‌بار تروریستیِ حرم مطهر حضرت احمدبن موسی علیهماالسلام که علاوه بر هتک حرمت سومین حرم اهل‌بیت در ایران اسلامی، منجر به شهادت و مجروح شدن جمعی از مردم عزیز و بیگناه گردید موجب تاثر و تالم عمیق قلبی است.

این جنایت هولناک ضمن اثبات اتحاد شوم میان گروه‌های تروریستی مزدور، دولت‌های مرتجع منطقه و استکبارجهانی به محوریت آمریکا، بار دیگرحقانت ومظلومیت ملت شریف ایران را به رخ جهانیان کشید.

این جنایت تروریستی بیانگر اوج درماندگی و حقارت صحنه‌گردانان اصلی آن‌ است که به خیال باطل خود گمان می‌کنند، می‌توانند بین اقوام و مذاهب یکپارچه و همسوی کشور عزیز ما تفرقه بیندازند و ایران را ناامن کنند. به کوری چشم دشمنان، خون شهیدان این جنایت، اتحاد مردم ایران را بیش از پیش مستحکم و روسیاهی و ذلت را نصیب تروریست‌ها و حامیانشان خواهد کرد.

ریاست، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه فنی وحرفه ای واحد استان مرکزی، ضمن محکومیت شدید این حادثه تروریستی، شهادت هموطن عزیزمان را در حرم مطهر احمدبن موسی علیهماالسلام به مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای، مردم شریف ایران اسلامی و خانواده‌های معظم شهدا تسلیت عرض نموده و برای مجروحان شفای عاجلاز خداوند متعال مسئلت می‌نماید

خانواده دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی ضمن محکومیت این جنایت دردناک از آحاد مردم انتظار دارد در برابر این‌گونه اقدامات که هدفی جز تزریق حس ناامیدی و ناامنی به جامعه ندارد، مثل همیشه با هوشیاری و بصیرت، حمایت همه‌جانبه خود را از ایران مقتدر اسلامی اعلام دارند تا مانند فتنه های قبل تلاش دریوزگان پست و دشمنان خونخوار، بی‌اثر ماند..