برگزاری وبینار حامیان، خیرین و صاحبان حرف و مشاغل به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی
به گزارش روابط عمومی؛ در تاریخ 21 اردیبهشت ماه 1399؛ وبینار حامیان، خیرین و صاحبان حرف و مشاغل به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی برگزار گردید.
این وبینار با حضور دکتر ابراهیم صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، معاونت توسعه منابع و امور اقتصادی استانداری استان مرکزی، رئیس اتاق بازرگانی استان مرکزی، رئیس شورای شهر و رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان مرکزی با هدف جهش تولید، مفاهیم و الزامات و همچنین نقش خیرین در توسعه دانشگاه ها صورت پذیرفت.
دکتر صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای به اهمیت ارتباط موثر دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای با صنایع به خصوص صنایع تولیدی اشاره کرد وبهره مندی از ظرفیت دانشجویان در دوره های کارآموزی و ورود فارغ التحصیلان ماهر به صنعت و به کار گیری آنها در صنایع را به عنوان پلی جهت از بین رفتن فاصله موجود میان صنعت و دانشگاه برشمردند. ایشان خاطر نشان کردند: جامعه دانشگاهی باید به سمت صنعت و تولید در جهت رفع نیازهای جامعه حرکت کند و لازمه این مهم، حرکت و حضور دانشگاه در فضای صنعتی است. ایشان بهره گیری مناسب ازظرفیت صنایع برای راه اندازی کارگاه های مهارت افزا و افزایش و گسترش آنها را کلید موفقیت مراکز فنی و حرفه ای دانسته و بر اهمیت آن تاکید کرد و در این راستا ارتقای سطح دانش، افزایش توانمندی های مهارتی را از الزامات جامعه صنعتی دانسته و برای اعضای خانواده دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشجویان، کارکنان و استادان آرزوی توفیق الهی کرد.
مهندس فرخی معاونت توسعه منابع و امور اقتصادی استانداری اظهار داشتند؛ جهش تولید در نامگذاری سال ۹۹ یعنی تولید داخلی و علیالقاعده به مفهوم مونتاژ داخلی نیست، بلکه به مفهوم بومی بودن تولید است بهگونهای که وابستگی به خارج کاهش یابد؛ این بدان معناست که تولید باید در داخل کشور صورت گیرد تا نیازهای جامعه تأمین شود.جهش یعنی رشد شتابان، تولید با رشد فزاینده، رشدی که شیب مثبت افزایش تولید تند و متفاوت با شیب عادی و متعارف باشد، رشدی درخشان و استثنایی و خیرهکننده؛ حال جهش تولید یعنی به حداکثر رساندن ظرفیت تولید و در بعضی از موارد و افزایش چند برابری تولید.ایشان در ادامه بیان نمودند: دانشگاه های فنی و حرفه ای با ارتباط هر چه بهتر با صنایع و تربیت تکنسین های ماهر و اماده به کار می توانند کشور را در این امر مهم یاری رسانند.
مهندس توسطی رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی اراک اظهار داشتند: امروز بیش از هر زمان دیگری کشور نیازمند توسعه حوزه صنعت و رشد فناوری است که مسیر حرکت دانشگاه فنی و حرفه ای برای رسیدن به پرچم داری علمی جهان بر روی توصیه های مقام معظم رهبری متمرکز شده و با نگاه به جهش تولید در تربیت جوانان کاربردی و متخصص گام برداشته است. وی افزود: جهش تولید بسترساز جهش اشتغال صنعتی و رفع بیکاری جوانان است و در این راستا وظیفه خطیری بر عهده داریم. سالهای اخیر شاهد ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه و استفاده از جوانان فرهیخته و دانشآموخته در مسیر تولید و رونق اقتصادی بودهایم؛ اما این کافی نیست.